3 Maanden deep dive

Hola! Wat tof dat je hier bent en dat je meer wil weten over mijn nieuwe programma voor (Multi Passionate) ondernemers die het soms lastig vinden om structuur aan te brengen. Voor ondernemers die het gevoel hebben dat ze het alleen moeten doen omdat niemand begrijpt dat hun brein anders werkt. You are not alone. Steeds vaker hoor ik van klanten dat het een verademing is als er een coach is die ze begrijpt. Die begrijpt dat alle “standaard strategieĆ«n” niet passen bij hun creatieve brein. En buiten het onbegrepen voelen is er vaal nog een belangrijk aspect. Het spirituele. Ondernemen gaat dieper dan de acties die we uitzetten en de dingen die we “doen”. Het gaat over persoonlijke groei. Het ontdekken van blokkades en het helen van oude overtuigingen. Deze tribe is allesomvattend. lastig in woorden te vatten maar ik ga mijn best doen. Als is ervaren beter dan lezen šŸ˜‰ Voel je welkom bij deze tribe! Wil je weten of jij ook een multipassionate bent? Check dan de video onder aan deze pagina

Word jij ook opstandig als iemand tegen je zegt dat:

WAANZIN ALS JE HET MIJ VRAAGT!

Je legt al zoveel druk op jezelf en dan komt dit er ook nog bij. Geen wonder dat je af en toe het gevoel hebt dat je niet vooruit komt.

Nee, er is NIKS mis met je! Je hoeft aan geen enkele standaard te voldoen als je dat niet wil. En nee, je hĆ³Ć©ft niet te kiezen. En je hoeft jezelf al helemaal niet te vergelijken met andere ondernemers! je kunt gewoon zijn wie bent. Ook al zijn er mensen die je zeggen dat dat niet werkt.

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om jezelf staande te houden in deze ondernemerswereld. Het is JUIST belangrijk dat je het op jouw manier gaat doen. Want als je je gek laat maken door alles wat mensen roepen op Social media dan:

BEEN THERE DONE THAT!

Aangenaam! Bianca. De meest eigenwijze coach die je gaat leren kennen. En dan bedoel ik niet eigenwijs in de zin van “bewust de kont tegen de krib gooien” (al kun je dat ook heel goed aan mij overlaten).

Ik ben hier om jou te helpen het op jouw manier te doen!

Ik heb jarenlang aan alle regels en strategieĆ«n voldaan. Ik volgde minimaal 30 online trainingen om van de beste in dat vakgebied te leren en om elke strategie te leren kennen. Om ze vervolgens toe te passen en uitgeblust te eindigen. Zonder gewenst resultaat ook nog. Ja, ik haalde mijn omzet. Ja, ik creĆ«rde een soort van brand. Maar nee, het maakte mij niet gelukkig en het gaf mij allerminst het gevoel van vrijheid.Ā 

Ik zat gevangen in de wereld van strategieĆ«n waardoor mijn vrijheid naar de achtergrond verdween. En dat was nou juist Ć©Ć©n van de grootste beweegredenen in mijn leven om mijn baan in loondienst aan de kant te schuiven en een eigen business te starten. Isn’t it ironic? Van loondienst naar in dienst van strategieĆ«n.

Tot ik het zat was . Alles in mij riep dat het anders kon. Dat ik het anders wilde (heel belangrijk dat willen). Veel ondernemers doen het op basis van moeten of mogen. Maar ik geloof in “willen”. Want als je echt wil dan lukt alles. Twijfel je of je het wil? dan is dit misschien niet de juiste plek voor jou.

I DID IT MY WAY (denk het liedje er even bij šŸ˜‰)

Hoe stom het ook voelde soms. Hoeveel oordelen er ook waren. Zowel van mezelf als van de buitenwereld.

Mooie bijvangst van meer en meer op mijn eigen manier te werken was dat ik mezelf steeds beter eerder kennen. Dat ik meer leerde vertrouwen op mijn “gut feeling” waardoor zaken makkelijker en vloeiender gingen.

Het moment waarop ik besloot dat ik bijvoorbeeld niet hoefde te kiezen, was het moment waarop alles veranderde.

Mijn klanten werden leuker.

Mijn werk werd leuker.

Mijn klanten geven energie in plaats van dat ze energie kosten.

Nieuwe klanten krijgen is “gemakkelijker”.

Ik voer NOOIT meer een “salesgesprek” šŸ†

IK GELOOF DAT JE, DOOR 100% JEZELF TE ZIJN, DE BESTE KLANTEN AANTREKT EN JOUW IDEALE BUSINESS CREƋERT

Ik ontdekte ook dat ik naast 1 op 1 trajecten ook weer met groepen wilde werken. Waarom? Heel simpel. Er zijn heel veel voordelen aan werken in groepen:

En zo werd " The Spirit Business Tribe" geboren!

Een programma waar je aan mee kunt doen zĆ³nder dat je een extra hypotheek op je huis moet nemen! Hoe cool is dat!

Dit programma helpt je om

Dit gaan we doen

We starten altijd met een sharing. Wat speelt er. Wat wil je delen;

Brainstormen met elkaar;

Frustraties, vragen en kennis met elkaar delen;

Keihard successen vieren;

Elkaar helpen en ondersteunen.

Overige informatie

Wil je alles in 1 keer betalen dan ontvang je 10% korting!Ā 

Let op: Dit is een lidmaatschap van 6 of 12 maanden en niet tussendoor opzegbaar.Ā 

Wat je krijgt

Wat ondernemers zeggen die met me gewerkt hebben:

Het is zo fijn om met iemand te werken die begrijpt dat mijn brein anders werkt dan dat van anderen. Het feit dat ik het helemaal op mijn manier kon doen en dat dat ook nog een succes bleek te zijn is voor mij het allergrootste pluspunt. Wat een verademing.

Dit laat je leeg

Suus - Grafisch vormgever

Ik heb geen woorden voor alle positiviteit die onze samenwerking mij gebracht heeft. Inzichten, acties. Dit had ik alleen never never nooit in mijn leven voor elkaar gekregen. Dank je wel.

Dit laat je leeg

Debbie - Coach

Bianca doet alles anders dan de rest. En dat vond ik heel erg fijn. Er zijn geen regels dus ik mag zelf mijn manier ontdekken. Dat heeft me nu al zo veel gebracht. En ik ben pas net begonnen.

Dit laat je leeg

Marielle - Businesscoach

Ben ik een Multi Passionate?

Bekijk deze video en je weet het!

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht even! Misschien wil je jezelf nog iets extra's gunnen!

Ik heb een eenmalig aanbod voor je.

Product Name

Oorspronkelijke prijs was: €441.00.Huidige prijs is: €297.00.
Normaal gesproken werk ik alleen met 3 of 6 maanden trajecten. Maar omdat je meedoet aan het groepsprogramma krijg je deze unieke kans. Drie losse 1 op 1 sessies! Tijdens deze sessie duiken we vol in jouw business en gaan we samen concrete stappen zetten.