Multi Passionate Mastery

Video afspelen

Welkom! Wat fijn voor je dat je nu eindelijk ontdekt hebt dat je een multi passionate bent. Een multi potentialite. Een renaissance person. Nee, er is niks mis met je. Je bent gewoon heel dicht bij je kern waardoor je ontdekt dat je gewoon heel veelzijdig bent. Er is niet maar 1 ding wat jouw interesse heeft. Niet maar 1 ding waar je gelukkig van wordt. YOU WANT IT ALL! And you CAN have it all.

Twijfel je nog? Kijk dan even bovenstaande video. Als je je aangesproken voelt dan is het geen toeval dat je hier bent!


Lees vooral verder. Meld je aan en kom terecht in de mooiste community van Multi Passionates die je je maar kunt bedenken.

Word jij ook opstandig als iemand tegen je zegt dat:

WAANZIN ALS JE HET MIJ VRAAGT!

Je legt al zoveel druk op jezelf en dan komt dit er ook nog bij. Geen wonder dat je af en toe het gevoel hebt dat je niet vooruit komt.

Nee, er is NIKS mis met je! Je hoeft aan geen enkele standaard te voldoen als je dat niet wil. En nee, je hóéft niet te kiezen. En je hoeft jezelf al helemaal niet te vergelijken met andere ondernemers! je kunt gewoon zijn wie bent. Ook al zijn er mensen die je zeggen dat dat niet werkt.

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om jezelf staande te houden in deze ondernemerswereld. Het is JUIST belangrijk dat je het op jouw manier gaat doen. Want als je je gek laat maken door alles wat mensen roepen op Social media dan:

BEEN THERE DONE THAT!

Aangenaam! Bianca. De meest eigenwijze coach die je gaat leren kennen. En dan bedoel ik niet eigenwijs in de zin van “bewust de kont tegen de krib gooien” (al kun je dat ook heel goed aan mij overlaten).

Ik ben hier om jou te helpen het op jouw manier te doen!

Ik heb jarenlang aan alle regels en strategieën voldaan. Ik volgde minimaal 30 online trainingen om van de beste in dat vakgebied te leren en om elke strategie te leren kennen. Om ze vervolgens toe te passen en uitgeblust te eindigen. Zonder gewenst resultaat ook nog. Ja, ik haalde mijn omzet. Ja, ik creërde een soort van brand. Maar nee, het maakte mij niet gelukkig en het gaf mij allerminst het gevoel van vrijheid. 

Ik zat gevangen in de wereld van strategieën waardoor mijn vrijheid naar de achtergrond verdween. En dat was nou juist één van de grootste beweegredenen in mijn leven om mijn baan in loondienst aan de kant te schuiven en een eigen business te starten. Isn’t it ironic? Van loondienst naar in dienst van strategieën.

Tot ik het zat was . Alles in mij riep dat het anders kon. Dat ik het anders wilde (heel belangrijk dat willen). Veel ondernemers doen het op basis van moeten of mogen. Maar ik geloof in “willen”. Want als je echt wil dan lukt alles. Twijfel je of je het wil? dan is dit misschien niet de juiste plek voor jou.

I DID IT MY WAY (denk het liedje er even bij 😉)

Hoe stom het ook voelde soms. Hoeveel oordelen er ook waren. Zowel van mezelf als van de buitenwereld.

Mooie bijvangst van meer en meer op mijn eigen manier te werken was dat ik mezelf steeds beter eerder kennen. Dat ik meer leerde vertrouwen op mijn “gut feeling” waardoor zaken makkelijker en vloeiender gingen.

Het moment waarop ik besloot dat ik bijvoorbeeld niet hoefde te kiezen, was het moment waarop alles veranderde.

Mijn klanten werden leuker.

Mijn werk werd leuker.

Mijn klanten geven energie in plaats van dat ze energie kosten.

Nieuwe klanten krijgen is “gemakkelijker”.

Ik voer NOOIT meer een “salesgesprek” 🏆

IK GELOOF DAT JE, DOOR 100% JEZELF TE ZIJN, DE BESTE KLANTEN AANTREKT EN JOUW IDEALE BUSINESS CREËERT

Ik ontdekte ook dat ik naast 1 op 1 trajecten ook weer met groepen wilde werken. Waarom? Heel simpel. Er zijn heel veel voordelen aan werken in groepen:

En zo werd " The Spirit Business Tribe" geboren!

Een programma waar je aan mee kunt doen zónder dat je een extra hypotheek op je huis moet nemen! Hoe cool is dat!

Dit programma helpt je om

Dit gaan we doen

We starten altijd met een sharing. Wat speelt er. Wat wil je delen;

Brainstormen met elkaar;

Frustraties, vragen en kennis met elkaar delen;

Keihard successen vieren;

Elkaar helpen en ondersteunen.

Overige informatie

Wil je alles in 1 keer betalen dan ontvang je 10% korting! 

Let op: Dit is een lidmaatschap van 6 of 12 maanden en niet tussendoor opzegbaar. 

Wat je krijgt

Wat ondernemers zeggen die met me gewerkt hebben:

Het is zo fijn om met iemand te werken die begrijpt dat mijn brein anders werkt dan dat van anderen. Het feit dat ik het helemaal op mijn manier kon doen en dat dat ook nog een succes bleek te zijn is voor mij het allergrootste pluspunt. Wat een verademing.

Dit laat je leeg

Suus - Grafisch vormgever

Ik heb geen woorden voor alle positiviteit die onze samenwerking mij gebracht heeft. Inzichten, acties. Dit had ik alleen never never nooit in mijn leven voor elkaar gekregen. Dank je wel.

Dit laat je leeg

Debbie - Coach

Bianca doet alles anders dan de rest. En dat vond ik heel erg fijn. Er zijn geen regels dus ik mag zelf mijn manier ontdekken. Dat heeft me nu al zo veel gebracht. En ik ben pas net begonnen.

Dit laat je leeg

Marielle - Businesscoach

Ben ik een Multi Passionate?

Bekijk deze video en je weet het!

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht even! Misschien wil je jezelf nog iets extra's gunnen!

Ik heb een eenmalig aanbod voor je.

Product Name

Oorspronkelijke prijs was: €441.00.Huidige prijs is: €297.00.
Normaal gesproken werk ik alleen met 3 of 6 maanden trajecten. Maar omdat je meedoet aan het groepsprogramma krijg je deze unieke kans. Drie losse 1 op 1 sessies! Tijdens deze sessie duiken we vol in jouw business en gaan we samen concrete stappen zetten.