Verbinden Zijn Spelen Ontdekken

Unieke speciale One day retreat in Zeeland. Voor vrouwen die willen verbinden en ontdekken vanuit speelse energie.

2 JULI 2022 in Zeeland

Een veel gehoorde zin van de vele vrouwen die wij gecoacht hebben:

"Ik ben op zoek naar wie ik ben."

Wat nu als je niet hoeft te zoeken?

Wat als je alleen hoeft te ZIJN?


Je hoeft niet te zoeken naar wie je bent. Je bent het al. 

Nu.


Je bent nu precies wie je hoort te zijn en waar je hoort te zijn.

Helemaal goed zoals je bent. 

Nu.


Door te doorvoelen, in je lijf te zakken en je ware kleur te ontdekken komt er ruimte om te zien wat er mag ontstaan…..


Vanuit die plek van rust, kun jij verder ontdekken wat je nog meer wil en kunt.


Denk je nu: Klinkt zo makkelijk? 


Snappen we…. Wanneer je er middenin zit, dan zit je in je hoofd, je blijft denken en denken en er lijkt geen antwoord te komen… 

Zeker niet makkelijk!


Maar lieve vrouw, het antwoord is dichterbij dan je denkt. Het zit namelijk in JOU!

Herken je jezelf hierin:

Het is tijd voor JOU!

Tijd om te verbinden

Wat gaan we doen?

8EA27CB6-9D46-4A8B-ACE2-21337A6BBBCC
IMG_7979

Na deze dag

Wat ontvang je?

Life is for love, connection, discovery and celebration!

Het is tijd om te VOELEN wie je bent!

Vanuit daar mag jij in beweging komen.

Puur, rauw & authentiek. Op jouw manier.

Ga je mee met ons op avontuur in onze One day retreat?

Connecting head & heart

Life is for love, connection, discovery and celebration!

Over ons

Anne is van origine leerkracht. Zij stond tien jaar voor de klas in het basisonderwijs. Daar ontdekte ze dat ze in ieder kind hun hoger potentieel zag. Hun hogere zelf.

Het (onderwijs) systeem werd haar te krap. Ze zag hoe de “speciale” kinderen vastliepen en besloot om hier meer mee te doen.

Als gevolg hiervan had zij 5 jaar lang een eigen coach praktijk voor hoog gevoelige kinderen. Ze was kindercoach, gezinscoach en HSP coach. 

Nog later coachte zij als life coach ook (hoog gevoelige) volwassenen.

De afgelopen 3 jaar heeft Anne voornamelijk vrouwelijke ondernemers gecoacht met hun bedrijf authentiek en puur neerzetten met als doel: (financieel) onafhankelijkheid & vrijheid.

Vorig jaar is Anne naar Ibiza vertrokken om meer over zichzelf en het leven te leren door nog meer in vrijheid te leven.

Zo volgde zij onder andere op Ibiza:

  • plant medicijn ceremonies (coco bliss & ayuasca)
  • breath work sessies
  • ecstatic dances
  • sjamanistische drum sessies
  • opstelling sessies
  • yoga lessen
  • tantra 


Momenteel focust Anne zich niet meer alleen op business(coaching). Ze heeft haar eerste online programma voor vrouwen gelanceerd, genaamd: “PINK Maya.” Een reis door de kleuren & chakra’s. 

Ze doet een opleiding systemische opleidingen en een yin yoga teacher training. 

Het is haar missie om vrouwen te verbinden met hun potentieel. Hun hogere zelf.

Bianca is een soort manusje van alles. Als echte multi passionate heeft ze van heel veel onderwerpen heel veel kennis (en een net zo groot aantal diploma’s). Van Schoonheidsspecialiste tot Energetisch Therapeut en van salesmanager in de ICT tot Coaching. 

Ze voelde altijd al dat er meer moest zijn in dit leven. Een baan, een huis en een “standaard leven” zoals ons dat geleerd is voelde geforceerd. Dus dat heeft ze vrij snel achter zich gelaten. Tegen alle adviezen in is ze gaan ontdekken. En de belangrijkste ontdekking was dus dat het oke is om meerdere interesses te hebben. En vooral dat we geen keuzes voor het leven hoeven te maken maar alleen maar hoeven te doen wat NU gedaan wil worden.

Er was een dikke burn out voor nodig om dit ontdekken. In 2014 klopte voor haar gevoel niks meer. Haar baan niet, haar relatie niet, niks meer. Om die burn out te begrijpen volgde ze een traject bij een psycholoog. Maar dat was niet voldoende. Want haar brein snapte het, maar haar lijf had nog steeds geen idee. Na een ayahuasca ceremonie voelde ze dat het anders mocht. Zo koos ze ervoor haar baan als ambtenaar op te zeggen en twee studies te gaan volgen. Én een registercoach én registertrainer opleiding om beter te worden in coachen en trainen. De inzichten bleven komen en zo ontstond haar bedrijf.

Haar bedrijf heeft veel veranderingen doorgemaakt om te komen waar het nu is. Het begon met braaf en netjes in de pas lopen. Doen waar ze goed in was (en niet wat ze persé leuk vond). Gelukkig duurde dat niet lang. Van de ene op de andere dag liet ze haar opdrachtgevers achter zich en ging ze zich richten op ondernemers die het vooral op de “nieuwe” manier wilden doen. En met die nieuwe manier bedoelt ze vooral de manier die bij de persoon past. Want laten we eerlijk zijn, de tijd van visitekaartjes uitdelen aan mannen in driedelig pak is inmiddels wel voorbij. In elk geval voor Bianca en haar klanten.

Het ondernemen op jouw voorwoorden. Zonder je aan de “regels” te houden. The Law Of Attraction erbij betrekken. Spiritueel ondernemerschap. 

En precies dat is waar ze zich nu op focust. Ondernemers die niet willen kiezen. Die het op hun manier willen doen. En die vanuit passie en vooral plezier willen groeien.

Anne & Bianca ontmoette elkaar 4 jaar geleden op Ibiza en zijn sindsdien bijzondere vriendinnen. Op 1 of andere manier verlopen hun processen altijd synchroon. Het stond al lang in de cards dat zij samen iets zouden organiseren. 

En tadaaaaaaa, onze One Day Retreat is born!

Alle investeringen zijn exclusief Btw.

Dit Early Bird aanbod inclusief het betalen in termijnen geldt tot 1 mei. Wanneer je een betalingsverplichting met ons aangaat zijn onderstaande algemene voorwaarden van kracht

 

Jouw producten

One day retreat EARLY BIRD
+
327.00
One day retreat 3 termijnen EARLYBIRD
+
109.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Plaatshouder
One day retreat
  × 1
397.00
Subtotaal 397.00
BTW 83.37
Totaal 480.37
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.