High Vibes Experience

Je kent het wel, van die momenten waarop je je down voelt. Geen zin hebt in wat dan ook. Je weet dat het niet helpt om onder een deken te blijven liggen maar je weet even niet hoe je het moet veranderen.

Of misschien voel je je wel energiek maar willen sommige dingen maar niet lukken. Je manifesteert alleen maar dingen die je eigenlijk niet wil.

Weet dat jouw frequentie, jouw vibe, hierin een hele grote rol speelt. In deze 21 daagse ga ik je leren hoe je ervoor zorgt dat én je frequentie hoog blijft én je de juiste momenten manifesteert. Win Win!

Je energieker voelen en daardoor een mooier leven creëren

Het ene is echt verbonden met het ander. Dit programma heeft niets te maken met sporten of heel veel dingen doen. Dit programma heeft alles te maken met hoe jij je voelt. En hoe dat de basis is van alles wat jij meemaakt in je leven.

Als je het mij vraagt is dit één van de belangrijkste taken om te masteren in je leven. Want als je weet wat je kunt doen om je zowel fysiek als mentaal weer goed te voelen dan kun je alles in je leven bereiken en dan kun je overal mee dealen.

 

Het leven is anno 2022 niet heel simpel. Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. Als we niet oppassen laten we onze gemoedstoestand helemaal overnemen door het nieuws en door onze omgeving.

In deze 21 daagse leer je dat alleen JIJ bepaalt hoe je je voelt en hoe je leven eruit gaat zien. Alleen JIJ!

Hoe cool is dat! Ook eng, snap ik. Want er komt behoorlijk wat verantwoordelijkheid bij kijken. Maar deze kijk op het leven gaat alles voor je veranderen. I promise.

Ik kan natuurlijk een hele grote pagina maken die jou over de streep trekt. Maar als je het nu nog niet voelt dan gaat het denk ik ook niet komen. Wat is het je waard? Wil je echt veranderen? Wil je echt een master worden in jouw frequentie hoog houden? Meld je dan gewoon aan. Ik beloof je dat ik niets teveel heb gezegd. 

En voer je alle opdrachten uit en brengt het je dan helemaal niks? No Problem. Krijg je gewoon je geld terug.

Jouw producten

High Vibes Experience
+
Oorspronkelijke prijs was: €147.00.Huidige prijs is: €47.00.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
High Vibes Experience  × 1 147.00
Subtotaal 147.00
BTW 30.87
Totaal 177.87
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat je krijgt

Wat anderen zeggen

Ik heb heel snel geleerd hoe makkelijk het is om je beter te voelen door kleine eenvoudige stappen te zetten. Dankjewel wel daarvoor. 

Dit laat je leeg

Esther

Ik voel het verschil! Bizar hoe simpel het eigenlijk is. Soms heb ik het nog moeilijk. Maar dan pak ik de opdrachten er weer bij en zet ik langzaam weer stapjes in de goeie richting.

Dit laat je leeg

Johan

Bianca, dank je wel voor deze eye openers. In 21 dagen is alles anders. Ik voelde me echt slecht toen ik begon. Ik was bang dat ik weer een depressie in ging. Maar deze opdrachten heb me echt weer op het juiste pad gezet. Ik heb nu weer energie om te doen wat ik wil doen. En ik heb geleerd hoe manifesteren werkt. Mooie bijkomstigheid.

Dit laat je leeg

Monique

Soms is het lekker om even te hangen in negativiteit. Maar je moet er uit kunnen stappen als je er klaar mee bent. En dat lukte me steeds niets. Deze opdrachten helpen enorm. Ik geloof dat ik nu eindelijk de manier heb gevonden die mij helpt. Dankbaar.

Dit laat je leeg

Sander