Van Chaos naar Focus!

Omgaan met overweldigende ideeën als multi-passionate ondernemer

Heb je ooit het gevoel gehad dat je als multi-passionate ondernemer met een miljoen ideeën tegelijk vastzit? Dat je je afvraagt hoe je in hemelsnaam al die ideeën in actie moet omzetten? Nou, je bent niet alleen! Als mede-multi-passionate-ondernemer heb ik precies hetzelfde gevoel gehad.

Maar ik heb een oplossing gevonden – en die wil ik graag met jou delen. In deze kick-ass cursus “Van chaos naar focus: het omgaan met overweldigende ideeën als multi-passionate ondernemer” leren we je hoe je die overweldigende ideeën omzet in actie. 

Herken je dit?

In deze cursus krijg je praktische tips en tools om jouw ideeën om te zetten in actie en succes te boeken als multi-passionate ondernemer. We leren je hoe je jouw tijd en energie het beste kunt beheren, hoe je perfectionisme en zelfsabotage kunt overwinnen en hoe je een productieve workflow kunt ontwikkelen die voor jou werkt.

Dus, als jij er klaar voor bent om de chaos achter je te laten en focus te creëren in jouw ondernemerschap, dan is deze cursus iets voor jou!

Wat leer je?

Niet geheel onbelangrijk, je volgt deze cursus op je eigen tempo. Je behoudt na aanschaf gewoon de toegang dus geen tijdsdruk.

Deze cursus bestaat uit 4 modules waarin je praktische tips, tools en strategieën krijgt om jouw ideeën om te zetten in actie en succes als multi-passionate ondernemer. 

Dus, als jij er klaar voor bent om de chaos achter je te laten en focus te creëren in jouw ondernemerschap, schrijf je dan vandaag nog in voor deze kick-ass cursus! Laten we samen werken aan het omzetten van jouw ideeën in actie en succes als multi-passionate ondernemer.

Inhoud van de modules

Lessen

1. Creëer overzicht.

2. Vind jouw rode draad.

3. Onderscheid tussen hobby en business.

4. Prioriteiten stellen.

5. Passies en Talenten integreren in je business.

Lessen

1. Overzicht in projecten en dromen.

2. Maak onderscheid.

3. Jouw energielevel.

4. Plannen aan de hand van jouw energielevel.

5. Technieken die helpen om zaken gedaan te krijgen.

Lessen

1. Kernwaardes helder krijgen.

2. Doelen stellen op jouw manier.

3. Visualiseren.

4. Beslissingen nemen aan de hand van jouw doelen en kernwaardes.

Lessen

1. Accountability.

2. Know yourself en bouw daar omheen jouw systeem.

3. Slimmer werken niet harder.

4. Reflecteer en verbeter.

Wat deelnemers zeggen

Jouw producten

Van Chaos naar Focus online cursus
+
97.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Van Chaos naar Focus  × 1 97.00
Subtotaal 97.00
BTW 20.37
Totaal 117.37
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.