Master Your Manifestation Skills

Laat je niet ontmoedigen door deze video. Want ja, er komt meer bij kijken dan alleen maar manifesteren. Maar als je de basis begrijpt wordt het makkelijker dan ooit. Sterker nog, als je de basis beheerst ben je dichter bij jezelf dan dat je ooit geweest bent. Als je mij vraagt is dat het beste neveneffect dat er bestaat.

Je bent "rijk" geboren!

Overvloed is jouw geboorterecht! Niet alleen in geld maar in alles. Je hebt toegang tot oneindige overvloed. Je hebt alleen de sleutel nog niet gevonden. Weet je waarom niet? Omdat er geen sleutel bestaat. De deur staat wagenwijd open. Je hoeft alleen maar naar binnen te wandelen. 

Leer hoe je jouw manifestatie skills tot een kunst kunt verheffen. Want ja, je kunt ECHT ALLES creëren wat jij wil! En dat kan ook nog eens door minder hard te werken en meer jezelf te zijn!

Manifesteren is in de basis niet iets wat je doet, maar het is iets wat je voelt. Tot in je tenen.

In deze training ga je dat gevoel ontdekken. Ga je jouw oneindige potentieel ontdekken en ga je leren dat het wél kan!

Ideale klanten, een gevulde bankrekening, jouw droomrelatie. You name it! You can do it!

Je bent hier niet gekomen om steeds maar van toevalligheid in toevalligheid te vallen. Dat is wat we vaak leren. Het leven overkomt je. Je hebt er niks over te zeggen. Maar wat als ik je vertel dat je er wél iets over te zeggen hebt! Dat het geen toeval hóéft te zijn, als je maar nèt weet wat jij kunt doen om het naar je hand te zetten?

REVIEW✨

Ik had geen idee waar ik allemaal invloed op kon hebben. Bizar gewoon! Ineens ziet mijn leven er anders uit. Dat komt omdat ik veel bewuster bezig ben met hoe ik me wil voelen en met wat ik wil in het leven. Het is zo simpel maar je ziet het pas als je het ziet. Dank je wel voor alle waardevolle inzichten. Ik weet zeker dat ik nog vaak terug zal kijken naar de lessen. 

– Esther

Overtuigingen

Overtuigingen zorgen ervoor dat we vaak niet van de plek af komen. Dat we steeds maar weer dezelfde situaties creëren in ons leven. Ken je dat? Steeds maar foute mannen aantrekken? Of steeds maar weer die klant aantrekken die nooit op tijd betaalt. Steeds maar weer die onverwachte rekeningen op je deurmat op momenten waarop je het echt niet kunt gebruiken?

Dat is geen toeval hè. Dat is jouw angst. En jouw angsten zorgen ervoor dat je het onbewust verwacht en dat zorgt er dus voor dat je het krijgt.

“Als het zo simpel werkt is het dus een kwestie van jezelf een ander verhaal vertellen? Is dat het?”

Ja en nee. Je kunt jezelf natuurlijk oneindig een ander verhaal vertellen. Maar als je het niet tot in je tenen gelooft gaat er niks veranderen.

Is het moeilijk? Nee. Het is een kwestie van jouw overtuigingen shiften. In deze training ga je leren hoe. Je krijgt waardevolle lessen en tips. Je krijgt lifetime toegang. Dus als je het weer even kwijt bent kun je gewoon weer opnieuw beginnen. No problem. 

Maar jij bent echt in staat om jouw leven te veranderen. 

 

✨ Ben je er klaar voor???

 

 

Over de cursus

Deze cursus is ontwikkelt in 2019. Toen bestond deze nog uit een paar lessen. Inmiddels worden er zeker 15 lessen aan toegevoegd. Ongelofelijk waardevol dus. En alle toekomstige waardevolle lessen zullen er uiteraard ook bij gaan komen. Dit is dus een groeitraining. Je koopt hem nu maar voor de nieuwe lessen ga jij niks extra betalen (genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw). Ook al worden het 100 lessen. Dit is dus een lifetime investering. No brainer dus als je het mij vraagt. 

21 februari start de cursus. Dan staan de eerste lessen online. Je kunt deze lekker op je eigen tempo volgen dus ook als je dan nog niet kunt starten, kun je je gewoon aanmelden. Zodra er nieuwe lessen bijkomen gaat de prijs omhoog. Dus grijp je kans.

Liefs
Bianca

Jouw producten

Master your manifestation skills
+
997.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Master your manifestation skills  × 1 997.00
Subtotaal 997.00
BTW 209.37
Totaal 1,206.37
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Nog heel even! Ik heb nog iets voor je...

Wil je dit niet alleen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?

Persoonlijke begeleiding

Oorspronkelijke prijs was: €375.00.Huidige prijs is: €177.00.
Dan is dit je kans. Persoonlijke 1 op 1 coaching om nog nèt even verder de diepte in te gaan. Let op. Prijs is excl. btw