Get Shit Done

Vanaf 1 november gaat er voor de tweede keer een focusmaand van start!

Maar haak nu niet meteen af als je een hekel hebt aan focus. Want focus heeft in de basis niks te maken met to-do lijstjes afwerken. Fijn hè. Ja natuurlijk, je moet wel wat doen om doelen te halen. Maar er komt echt meer bij kijken. Sterker nog, als je hierin niet de juiste balans vindt gaat het je niet eens op weg helpen. En in deze maand draait alles om balans. En om actie. En om dromen. 

Dus lees je het woord focus, weet dan dat het niks te maken heeft met jouw idee van focus.

 

Zoveel ideeën maar je weet niet waar je moet beginnen

Ken je dat?

 • Als je in de flow zit dan ontstaan ideeën als vanzelf
 • Ze zijn vaak briljant maar het zijn er zoveel dat je niet waar je moet beginnen
 • Je werkt aan meerdere plannen tegelijk en ondertussen is niet 1 echt serieus van de grond gekomen
 • Je hebt soms het gevoel dat niets echt een vette omzet oplevert en daarom switch je van het ene idee naar het andere
 • Je zou graag een stabiel inkomen hebben zodat je tijd en geld overhoudt om aan al die andere plannen te werken
 • Je baalt als je andere ondernemers het ene na het andere project uit de grond ziet stampen (niet goed voor je zelfvertrouwen)
 • Je bent snel afgeleid waardoor je aan het einde van de dag weinig concreets hebt gedaan (en ook nog een boos bent op jezelf)
 • Eigenlijk heb je weinig met de woorden focus en structuur (maar je weet diep van binnen dat je het nodig hebt om iets goed en stabiel neer te zetten)

"Where focus goes, energy flows"

Je voelt gewoon dat je er niet alles uithaalt wat erin zit

Dat briljante idee waar je al heel lang aan denkt. Je bent er nog niet echt aan begonnen of je hebt het nog niet de aandacht gegevens die het verdient. En als dat niet frustrerend genoeg is zie je ondernemers om je heen precies doen wat jij ook zo graag zou willen doen.

Ik voel je pijn. Deze multipotentiële ADD’er liep ook vaak in 7 sloten tegelijk. De momenten waarop ik focus en structuur aanbreng zijn ALTIJD de momenten waarop mijn omzet omhoog schiet. Maar niet alleen omzet, ook mijn business maakt dan een groei door. De volgende stap zetten kan namelijk pas als je de stap waar je in zit afmaakt. Zo simpel is het eigenlijk.

Eén van de grootste valkuilen is dat je vaak verder wil zijn dan waar je werkelijk bent. En omdat je in gedachte al bezig bent met stap 10 terwijl eigenlijk stap 2 nog moet zetten, gebeurt er precies helemaal niks. Stap 10 is zover weg. Er komt zoveel bij kijken dat je zelfs struikelt over je eigen gedachten en over alles wat komt kijken bij stap 10.

Hoe zou het zijn om nu écht iets neer te zetten. Stap voor stap. Zonder dat je afgeleid raakt en zonder dat er allerlei beren op de weg jouw proces vertragen?

In deze focusmaand gaan we dat daadwerkelijk doen. Zelf technische obstakels hoeven niet het probleem te zijn. Je krijgt namelijk ook al mijn technische (basis)kennis. Ik weet veel (niet alles) dus ik help je met liefde. En als er iets is wat ik niet weet dan kan ik altijd doorverwijzen naar een topper die het wel weet. 

Ik hoor je denken… Structuur en focus is leuk, maar niet echt iets voor mij. Ik hou er niet zo van en ik wil mezelf kunnen blijven. Ik wil kunnen fladderen. Maar weet je dat structuur en focus zeker niet betekent dat je binnen de lijntjes moet kleuren? Of dat je het niet op jouw manier mag doen? Ik geloof namelijk dat het veel effectiever is om het op jouw manier te doen. Dát in combinatie met de juiste strategie gaat je meer opleveren dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Are you in?

WACHT NIET TE LANG✨

De plekken zijn beperkt!

Wat krijg je?

 • Uitgebreide 1 op 1 intake waarin we jouw idee bespreken en doelen stellen;
 • Online Kick-off waarin je als groep kennis maakt met elkaar;
 • Een maand lang elke vrijdagochtend om 11 uur een online mastermindsessies van minimaal 1,5 uur waarin je al je vragen mag stellen en waar we als groep met elkaar sparren en elkaar ondersteunen;
 • Je ontvangt van elke online sessie de opname. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn kun je je vragen stellen;
 • Twee 1 op 1 coachsessies waarin we jouw persoonlijke en zakelijke groei centraal stellen;
 • Mijn technische kennis die je mag gebruiken. Ik help je dus zover ik kan met je technische vraagstukken (zoals bv. e-mailmarketing, website etc);
 • Een besloten Facebookgroep waarin je tussendoor je vragen met elkaar kunt delen en waarin je elkaar kunt motiveren en steunen;
 • We gaan concrete plannen maken en in actie komen waardoor je binnen een maand omzet gaat genereren met jouw idee.

Welke resultaten kun je verwachten

 • Eén idee concreet af en tot in de puntjes uitgewerkt;
 • Je kunt geld gaan verdienen met jouw idee;
 • Focus. Je leert hoe je in de toekomst focus aan kunt brengen waardoor je keer op keer heel snel resultaten gaat zien in je omzet;
 • Ik leer je een methode waarmee je voor altijd af bent van dat geswitch tussen ideeën en waarmee je elk idee tot een succes maakt;
 • Je hebt ervaren hoe het is om het niet alleen te hoeven doen.

Wat verwacht ik van jou?

 • Je bent bereid om minimaal 1 uur per dag te werken aan jouw plan;
 • Je bent niet bang voor eerlijke feedback;
 • Je bent niet van glas 😉
 • Je voelt tot in je tenen dat je iets moet doen;
 • Je gaat er 100% voor;
 • Je bent bereid om uit je comfortzone te stappen;
 • Je hebt er natuurlijk, net als ik, enorm veel zin in!

De data voor de groepscalls staan al vast:

1 november om 11:00 uur is de Kick-Off

Daarna zullen we elke maandag om 11 uur een groepscall hebben waarin we onze doelen van de week bespreken en vooruitblikken op de week die volgt. Dus zet het vast in je agenda!

Kies je ervoor om in termijnen te betalen dan zul je in december en januari ook een factuur ontvangen.

Jouw producten

Focusmaand eenmalig excl. Btw
+
997.00
Focusmaand - 3 termijnen excl. Btw
+
335.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Focusmaand - 3 termijnen excl. Btw  × 1 335.00
Subtotaal 335.00
BTW 70.35
Totaal 405.35
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat krijg je ?

Wat anderen zeggen

Ik was net mijn eigen bedrijf gestart toen Bianca op mijn pad kwam. Dankzij haar positieve en directe manier van coaching werden mijn “pijnpunten” snel duidelijk en konden ze worden aangepakt op een bij mij passende manier. Hierdoor heb ik flinke stappen kunnen zetten.

Dit laat je leeg

Maud Maas - Paardenosteopaat

Toen ik bij Bianca kwam voor coaching vond ik het spannend om de ‘grote stap’ in de zakelijke wereld te zetten. Tijdens onze coaching werd ik er weer aan herinnerd dat ik die stap ook op mijn eigen manier kon maken en op deze wijze toch mijn doel kon bereiken. Nu wandel ik rustig rond in die ‘nieuwe’ zakelijk wereld op mijn eigen manier met mijn eigen kwaliteiten en sterke punten.

Dit laat je leeg

Joyce - NT2 Docent

De coaching van Bianca heeft me heel erg geholpen om van mijn onzekerheid af te komen. Ik was altijd bang om iets fout te doen. Inmiddels weet ik dat dat onmogelijk is. Er zijn alleen maar lessen. Dit geeft zoveel rust. En vanuit rust ondernemen is echt fantastisch. Als je dan ook nog ineens leert hoe de Wet van Aantrekking de meest krachtige tool is dan is er geen enkele grens meer. Alles is mogelijk.

Dit laat je leeg

Inge - Lifecoach